Obilježavanje svjetskog dana kuhara u školi
Ove godine u okviru HKS-a donijeta je odluka da se usredotočimo na temu" Mladi u kulinarstvu i slastičarstvu“.
Udruga kuhara Varaždinske županije organizirala je goste predavače i prezentatore iz ženske sekcije udruge kuhara.Marija Denžić -šefica kuhinje hotela Minerva iz Varaždinskih Toplica i Ljiljana Sedlanić-šefica kuhinje hotela Trakoščan nakon što su se kratko osvrnule na temu, pipremale su uz pomoć učenika završnih razreda smjera kuhar razne delicije od mesa i ribe sa pripadajućim prilozima.
Europska unija
Zajedno do fondova EU
Školstvo |
• MZO |
• ASOO |
• AZOO |
• Portal škola |
• e-Matica |
• e-Dnevnik |
• e-Dnevnik za učenike |
• Prijevoz učenika |
• EU programi |
• ettaedu.azoo.hr |
• Upisi SŠ |
• Upisi.hr |
• NCVVO |
CARNet usluge |
• edmodo |
• CARNet |
• Office365 |
• CARNet Admin |
• msdc |
• EMA |
• CARNet LMS Loomen |
• Merlin - e-učenje |
• Tesla LMS |
Sindikat |
• NSZSSH |
Dnevni tisak |
Lokalno |
Studij |
Razno |